Ресми интернет-ресурсқа қош келдіңіз

Асхана тазалығын, дайын өнімдер, сапасы мен қауіпсіздігін бағаланып, дайын тағамдардың санитарлық-гигиеналық талаптарға сай болуы,сақталу мерзімі қарастьырылды. Комиссияның негізгі міндеттері:

  1. Өнімнің сапасын бағалау: Тамақтың дайындалуы, оның органолептикалық қасиеттері (дәмі, иісі, түсі, консистенциясы) тексеріледі.
  2. Санитарлық нормаларды бақылау:
  3. Талаптардың сақталуын тексеру: Ас мәзірінің бекітілген талаптарға сәйкестігін бақыланды.

Бракераж комиссиясының отырысында қаралатын негізгі мәселелер:

Мекеме жұмысының санитарлық-гигиеналық талаптарға сәйкестігі тексерілді.

Жұмыс барысын жетілдіру туралы ұсыныстар әзірленді.